Wat houdt een intakegesprek in?

We maken dan persoonlijk kennis met elkaar. Jij geeft aan waarmee ik je kan begeleiden om antwoord te krijgen op je vraag. Tegelijkertijd ervaar je wat ik als leefstijlcoach voor jou kan betekenen. Als er een klik is, kunnen we direct een vervolgafspraak maken.

Het intakegesprek duurt maximaal 30 minuten en is vrijblijvend en gratis. Dit kan telefonisch, bij jou thuis of op locatie Belkmerweg 21, te Burgerbrug. Van te voren stuur ik je een intakeformulier die we tijdens het gesprek bespreken. Een goede intake zet direct de basis voor een succesvol eindresultaat mocht je verder willen gaan. 

Wat is jouw investering?

Jouw investering om een expert over je eigen lijf te worden op elk leefstijlgebied en je doel te behalen is € 349,- De prijs is inclusief vier persoonlijke coachsessies van elk 60 minuten, online coaching, persoonlijk afgestemde adviezen en tips en wekelijkse contactmomenten. Het is ook mogelijk om het traject in maximaal drie termijnen te betalen. Jouw investering is dan € 369,-.

Hoe maak ik een afspraak?

Je maakt een afspraak door een mail te sturen via het contactformulier op de site of rechtstreeks via info@prachtlijf.nl. Bellen of appen kan ook (06 184 04 630). Als ik de telefoon niet aanneem, spreek dan je naam en contactgegevens in en laat me weten wanneer ik je kan terugbellen. Uiteraard neem ik z.s.m. contact met je op.

Waar en wanneer vinden de sessies van het Prachtlijf Traject plaats?

De live sessies vinden één keer per maand plaats in mijn praktijk op de Belkmerweg 21 in Burgerbrug of in overleg bij jou thuis. De online coaching gebeurt via e-mail en app. De coach opdrachten die je van mij krijgt, ontvang je in je mailbox en kun je in eigen omgeving en tijd doen.

Wat is je werkwijze als leefstijlcoach?

De sessies zijn gericht op het hier en nu. Alles wat zich aandient tijdens het coachgesprek geeft richting aan het traject. Door gesprekken, praktische oefeningen, opdrachten en uitvoeringen werken we aan je doelstelling. Ieder mens is uniek en daarom is het coachtraject  altijd maatwerk. Tijdens de sessies zijn we dus erg individueel bezig, de weken eromheen geef ik je ook veel algemene informatie over leefstijl.

Waarom duurt een Prachtlijf Traject 3 maanden?

Onderzoek toont aan dat we gemiddeld zo’n drie maanden nodig hebben om nieuwe routines aan te leren. Het is dus heel belangrijk als je nieuwe gewoontes en patronen wilt volhouden, minimaal drie maanden hiermee aan de slag gaat om gedragsverandering te realiseren. Om terugval te voorkomen op de lange termijn werk ik daarom bij voorkeur met iets langere trajecten, voor blijvend resultaat.

Wat gaan we dan doen in het Prachtlijf Traject?

Dat hangt af van de vraag en doelstelling waar je mee komt. Ik maak gebruik van verschillende voeding-, ontspanning- en beweegrichtlijnen van de Oosterse en reguliere geneeskunde. Ik werk hierbij met verschillende technieken zoals MI (Motivational Interviewing), het ASE model, het zelfgenezend vermogen, tongdiagnostiek & verschillende testen. We hebben gesprekken en ik geef je individueel advies, kennis en opdrachten mee om aan je doelstelling te werken.

Waarin onderscheid het Prachtlijf Traject zich van andere leefstijltrajecten?

Kenmerkend voor het Prachtlijf traject is dat jij als persoon het uitgangspunt bent. Ieder traject kan anders uitpakken. In het traject wordt niet alleen van de reguliere geneeskunde gebruik gemaakt, zoals bij de meeste leefstijlcoaches, maar kijk ik verder dan de tabellen en normen die daar doorgaans voor gebruikt worden. We gaan op zoek naar een nieuwe leefstijl die bij jou past en dus zorgt voor blijvende verandering.

Kan ik mijn afspraak annuleren of verzetten?

Als we een afspraak gepland hebben en je kunt onverhoopt niet, laat het me dan 24 uur van tevoren weten. Dan heb ik de mogelijkheid iemand anders in te plannen en hoef ik de kosten voor de sessie niet in rekening te brengen/mee te tellen in het gehele traject. Mocht je opnieuw een afspraak willen maken kan dit natuurlijk.

 

Heb je een andere vraag en staat deze er niet tussen? Of is je vraag niet volledig beantwoord? Neem dan contact met mij op via onderstaand formulier.

15 + 15 =