Hoe gaan we van start met elkaar?

We maken kennis met elkaar middels een intakegesprek. Jij geeft aan waarmee ik je kan begeleiden om antwoord te krijgen op je vraag. Tegelijkertijd ervaar je wat ik als leefstijlcoach voor jou kan betekenen. Dan besluit jij of je wilt starten met het traject.

Het intakegesprek duurt maximaal 30 minuten en is vrijblijvend en gratis. Dit kan telefonisch of op locatie Belkmerweg 21, te Burgerbrug. Vooraf stuur ik je een intakeformulier die we tijdens het gesprek bespreken. Een goede intake zet direct de basis voor een succesvol eindresultaat.

Wat is jouw investering?

Om een expert te worden over je eigen lijf op elk (gewenst) leefstijlgebied en jouw persoonlijke doel te behalen is jouw investering slechts €299,- De prijs is inclusief drie digitale coachsessies van elk maximaal 40 minuten, online coaching, persoonlijk afgestemde adviezen en wekelijkse contactmomenten.

Wil je liever persoonlijk afspreken? Vind je het fijner om intensiever contact te hebben met mij als coach en meer face to face begeleid te worden, kun je ook sessies met mij inplannen. Per persoonlijke sessie betaal je €39,- extra. De sessies vinden plaats in mijn praktijk op de Belkmerweg 21 te Burgerbrug en duren maximaal 60 minuten per sessie.

Hoe maak ik een afspraak?

Je maakt een afspraak door een mail te sturen via het contactformulier op de site of rechtstreeks via info@prachtlijf.nl. Bellen of appen kan ook (06 184 04 630). Als ik de telefoon niet opneem, spreek dan je naam en contactgegevens in en laat me weten wanneer ik je kan terugbellen. Uiteraard neem ik z.s.m. contact met je op.

Kan ik het Prachtlijf Traject volledig online volgen?

Ja zeker. De online coaching gebeurt via e-mail, telefoon en app. De coach opdrachten die je van mij krijgt, ontvang je in je mailbox en kun je in eigen omgeving en tijd doen. Daarnaast hebben we telefonisch en op app contact met elkaar.

Hoelang duurt het Prachtlijf Traject?

We hebben gemiddeld zo’n drie maanden nodig om nieuwe routines aan te leren. Het is dus heel belangrijk als je nieuwe gewoontes en patronen wilt volhouden, hier minimaal drie maanden mee aan de slag gaat om gedragsverandering te realiseren en terugval te voorkomen. Het Leefstijl Traject is daarom gebaseerd op 12 richtlijnen verdeeld over minimaal 12 weken.

Tijdens het leefstijl traject voeren we gesprekken en geef ik je wekelijks individueel advies, veel kennis en opdrachten mee om aan je doelen te werken. Je kunt mij gedurende het Traject ten alle tijden contacten.

Waarin onderscheid het Prachtlijf Traject zich van andere leefstijltrajecten?

Kenmerkend voor het Prachtlijf traject is dat jij als persoon het uitgangspunt bent. In mijn trajecten wordt niet alleen van de reguliere geneeskunde gebruik gemaakt, maar kijk ik verder dan de tabellen en normen die daar doorgaans voor gebruikt worden. We gaan op zoek naar een verbeterde leefstijl die bij jou past en dus zorgt voor blijvende verandering. Met een aanpak van Oost en West; het beste uit twee werelden.

Kan ik mijn afspraak annuleren of verzetten?

Als we een afspraak gepland hebben en je kunt onverhoopt niet, laat het me dan 24 uur van tevoren weten. Dan heb ik de mogelijkheid iemand anders in te plannen en hoef ik de kosten voor de sessie niet in rekening te brengen. Mocht je opnieuw een afspraak willen maken kan dit natuurlijk.

 

Heb je een andere vraag en staat deze er niet tussen? Of is je vraag niet volledig beantwoord? Neem dan contact met mij op via onderstaand formulier.

4 + 12 =