Het Prachtlijf Traject is iets voor jou als je…

Je leefstijl wilt veranderen
Je wilt afvallen of aankomen
Je niet weet wat je lijf nodig heeft
Je beter voor je lijf wilt leren zorgen
Je meer energie wilt en een stressvrij leven
Je bereid bent om de eerste stap zelf te zetten

Zet vandaag nog jouw eerste stap naar een gezond prachtlijf!

Prachtlijf Traject 3 maanden

Als je in jouw lijf wilt investeren, dan zal je iets moeten veranderen. Met het Prachtlijf Traject gaan we 3 maanden met elkaar aan de slag om jou expert over je eigen lichaam te maken. Dit gaan we doen in 3 fases en met een aanpak van Oost en West. In de eerste fase gaan we gedragsveranderingen toepassen, in de tweede van de veranderingen een gewoonte maken en in de derde fase passen we deze in jouw leefstijl toe.

Samen gaan wij in 100 dagen stap voor stap in jouw prachtlijf investeren. Dat doen we met voeding, beweging, ontspanning en mindset. We gaan dit doen op een manier die bij jou past!


Dit doet het Prachtlijf Traject voor jou:

  • Gezond gewicht
  • Leefstijl als medicijn
  • Energieke uitstraling
  • Lekker in je vel zitten
  • Kennis over je eigen lijf
  • Een gezonde spijsvertering
  • Een persoonlijk leefstijlplan
  • Preventie van klachten en ziekten

“Het beste traject waar je aan kunt werken is jezelf”

Startfase (1 tot 21 dagen)

Start met een GRATIS sessie waarin we jouw doel bespreken (telefonisch of op locatie). Als jij en ik een klik voelen en we graag samen aan de slag willen, dan pas schrijf jij je echt in. Tijdens het intakegesprek formuleren we jouw doelstelling en stellen we een globaal plan op. Als je wilt starten stel ik vervolgens een individueel voedings- en leefstijlplan op aan de hand van een voedingsdagboek en vragenlijsten. Met behulp van opdrachten en contactmomenten leer ik jou in de startfase hoe je je doel in kleine stapjes kunt bereiken.

Gewoontefase (21 tot 66 dagen)

Om de 3 weken volgt er een coachingssessie van 60 minuten waarin we je progressie bespreken. Ik ben als leefstijlcoach jouw stok achter de deur en houd je in beweging om te blijven groeien. Samen kijken we naar dieperliggende oorzaken. Dat doen we om valkuilen te voorkomen. Extra coaching en verdieping krijg je van mij online. Hiervoor hebben wij wekelijks contactmomenten.

Leefstijlfase (66 tot 100 dagen)

Tijdens de leefstijlfase lopen de coachingsessies en wekelijkse contactmomenten gewoon door. In totaal heb jij 5 individuele coachingsessies met mij. Bij behaalde doelstellingen krijg je nieuwe adviezen. Na 3 maanden evalueren we en geef ik je tips en tools mee over hoe jij je resultaat, jouw prachtlijf, kunt behouden. Een gezond lijf en leven is geen quick fix, maar een levenslang proces.